HABERLER

NETAS MÜHENDİSLİK PRUVAN NETA

NİLÜFER, ARTIK SENİN DE PRUVAN NETA!

NETAS MÜHENDİSLİK NİLÜFER BELEDİYESİ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜNÜ YAPACAK

 

04.05.2018 tarih ve 30411 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereği, Asansör Yönetmeliği kapsamında piyasaya arz edilen asansörleri ve Asansör Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş olan ve halen faal durumda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin daha sağlıklı ve güvenilir biçimde yapılabilmesi için;  21.01.2021 tarihinde Nilüfer Belediye Başkanlığı ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan NETAS  Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. arasında 4 (dört) yıllık protokol imzalanmıştır.

Netas Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. ve Nilüfer Belediyesi sınırları içinde iş yapan Asansör bakım/montaj firmaları ile Netas Mühendislik toplantı salonunda tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Netas Mühendislik firması yetkilisi Aytaç ŞAHİN firma tanıtımı, asansör periyodik kontrol yönetmeliği ve işleyiş ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

GEMLİK, ARTIK SENİN DE PRUVAN NETA!

NETAS MÜHENDİSLİK GEMLİK BELEDİYESİ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜNÜ YAPACAK

 

04.05.2018 tarih ve 30411 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereği, Asansör Yönetmeliği kapsamında piyasaya arz edilen asansörleri ve Asansör Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş olan ve halen faal durumda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin daha sağlıklı ve güvenilir biçimde yapılabilmesi için;  Gemlik Belediye Başkanlığı ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan NETAS  Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. arasında 5 (beş) yıllık protokol imzalanmıştır.

Netas Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. ve Gemlik Belediyesi sınırları içinde iş yapan Asansör bakım/montaj firmaları, Gemlik Belediyesi toplantı salonunda Gemlik Belediyesi yetkililerinin de katılımı ile bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Netas Mühendislik firması yetkilisi Aytaç ŞAHİN firma tanıtımı, asansör periyodik kontrol yönetmeliği ve işleyiş ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

İZMİT, SENİN DE PRUVAN NETA!

NETAS MÜHENDİSLİK İZMİT BELEDİYESİ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜNÜ YAPACAK

 

04.05.2018 tarih ve 30411 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereği, Asansör Yönetmeliği kapsamında piyasaya arz edilen asansörleri ve Asansör Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş olan ve halen faal durumda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin daha sağlıklı ve güvenilir biçimde yapılabilmesi için; 31.12.2019 tarihinde İzmit Belediye Başkanlığı ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan NETAS  Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. arasında 5 (beş) yıllık protokol imzalanmıştır.

Netas Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. ve İzmit Belediyesi sınırları içinde iş yapan Asansör bakım/montaj firmaları, İzmit Belediyesi toplantı salonunda İzmit Belediyesi yetkililerinin de katılımı ile 01/02/2020 tarihinde bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Netas Mühendislik firması yetkilisi Aytaç ŞAHİN firma tanıtımı, asansör periyodik kontrol yönetmeliği ve işleyiş ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

KUŞADASI ARTIK SENİN DE PRUVAN NETA.

04.05.2018 tarih ve 30411 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereği, Asansör Yönetmeliği kapsamında piyasaya arz edilen asansörleri ve Asansör Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş olan ve halen faal durumda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin daha sağlıklı ve güvenilir biçimde yapılabilmesi için; Kuşadası Belediye Başkanlığı ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan NETAS  Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. arasında 28.01.2020 tarihinde başlamak üzere 5 (beş) yıllık protokol imzalanmıştır.

NETAS Mühendislik Aydın Ekibi İşbaşında

Netas Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. ve Kuşadası Belediyesi sınırları içinde iş yapan Asansör bakım/montaj firmaları, Kuşadası Belediyesi toplantı salonunda Kuşadası Belediyesi yetkililerinin de katılımı ile 21/02/2020 tarihinde bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Netas Mühendislik firması yetkilisi Aytaç ŞAHİN firma tanıtımı, asansör periyodik kontrol yönetmeliği ve işleyiş ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

İNCİRLİOVA ARTIK SENİN DE PRUVAN NETA

04.05.2018 tarih ve 30411 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereği, Asansör Yönetmeliği kapsamında piyasaya arz edilen asansörleri ve Asansör Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş olan ve halen faal durumda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin daha sağlıklı ve güvenilir biçimde yapılabilmesi için; 10.02.2020 tarihinde İncirliova Belediye Başkanlığı ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan NETAS  Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. arasında 5 (beş) yıllık protokol imzalanmıştır.

Netas Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. ve İncirliova Belediyesi sınırları içinde iş yapan Asansör bakım/montaj firmaları, Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde  İncirliova Belediyesi yetkililerinin de katılımı ile 21/02/2020 tarihinde bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Netas Mühendislik firması yetkilisi Aytaç ŞAHİN firma tanıtımı, asansör periyodik kontrol yönetmeliği ve işleyiş ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

GERMENCİK ARTIK SENİN DE PRUVAN NETA.

04.05.2018 tarih ve 30411 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereği, Asansör Yönetmeliği kapsamında piyasaya arz edilen asansörleri ve Asansör Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş olan ve halen faal durumda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin daha sağlıklı ve güvenilir biçimde yapılabilmesi için; 10.01.2020 tarihinde Germencik Belediye Başkanlığı ile A Tipi Muayene Kuruluşu olan NETAS  Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. arasında 5 (beş) yıllık protokol imzalanmıştır.

Netas Mühendislik Muayene Periyodik Kontrol Hizmetleri A.Ş. ve Germencik Belediyesi sınırları içinde iş yapan Asansör bakım/montaj firmaları, Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde  Germencik Belediyesi yetkililerinin de katılımı ile 21/02/2020 tarihinde bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Netas Mühendislik firması yetkilisi Aytaç ŞAHİN firma tanıtımı, asansör periyodik kontrol yönetmeliği ve işleyiş ile ilgili bilgilendirmede bulundu.